Dryhopping gestart van de Westcoast IPA

Een naam voor onze West Coast Style IPA hebben we al wel bedacht, die presenteren we later als het etiket klaar is. Inmiddels is de Pale Ale een echte IPA aan het worden door het dry-hoppen waar we op het as-we-speak aan zijn begonnen. Over een klein weekje zal worden gebotteld.

Dry-hopping met Simcoe en Chinook Hops, voor het “Dennenhars” aroma van een West Coast IPA

De kleur is al veelbelovend, de huidige gemeten dichtheid beloofd een mooie ABV van iets boven de 6%. Hopelijk word dit een mooie zomer IPA voor het kampeerseizoen. Ga er lekker mee voor je camper, caravan of tent zitten om in je gedachten een “Southwest USA” Trip te maken.

Ter inspiratie wat foto’s van één van onze camperreizen naar de Verenigde Staten. Als ik een goede slok “Sierra Nevada Pale Ale” neem, dan ben ik weer bijna terug in Yosemite.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.